BRANDED COLLECTION PAKAR PAKAIAN KANAK2

BRANDED COLLECTION FACTORY OUTLET
ADIDAS, NIKE, GAP, CARTER'S, ZARA KIDS, TIMBERLAND, SESAME STREET, LAURA ASHLEY, POLO RALPH LAUREN, SONOMO, GYMBOREE, PUMPKIN PATCH, ADAMS KIDS, BABY PHAT, THOMAS AND FRIENDS, SUPERMAN, SPIDERMAN, JUMPING BEANS, CALVIN KLEIN, LEVI'S

CARA ORDER?

Dicatat oleh OVERRUN STOCK/BUNDLE on 10:59 PTG

 PEMBELIAN ONLINE:

1) PILIH JENIS KATEGORI BARANG/PAKAIAN YANG ANDA MAHUKAN.
2) DI WEB TERSEBUT, ADA KOD DAN HARGA.
3) EMAIL KE zhet_84@yahoo.com / 
    SMS KOD KE 017-6852740 /012-2534076

SELEPAS SUDAH CONFORM, STOK ADA, AKAUN COMPANY AKAN DIBERIKAN.
SELEPAS DAH BANK IN, CALL KE 017-6852740 / 012-2534076.

PAKAIAN / BARANG AKAN DI POS SELEPAS MENERIMA PEMBAYARAN .





PEMBELIAN OFFLINE:
1) KENAL PASTI PAKAIAN/ BARANG YANG INGIN DIBELI.
2) DATANG TERUS KE PETALING JAYA / KLANG.
3)PEMBELIAN SECARA TUNAI.



 

17 ulasan:

Comment by Tanpa Nama on 31 Mei 2010 8:55 PTG

boleh tak kalau saya ambil 500pcs semua jenis jenama pakaian..boleh send katalog di suezana30@yahoo.com...tq

 
Comment by Tanpa Nama on 18 Jun 2010 12:52 PG

boleh send katalog untuk saya.
harganya sekali..
minimum brapa pcs?
tq...

 
Comment by Senazzzzz on 2 Julai 2010 5:21 PG

Boleh saya tanya masih ade brpe stok baju roundneck bdk-bdk???

 
Comment by Niesya on 6 Julai 2010 12:39 PG

hi .. Saya berinat dengan Gap Pyjamas... boleh tolong send catalogue ke shoppingexpression@gmail.com
Thank You

 
Comment by manja ummi on 7 Julai 2010 11:15 PG

saya berminat sangat nak beli gap long sleeve warna purple (t shirt girl)tu..blh tlg sendkan harganya ke manja2ummi@gmail.com.tq

 
Comment by Tanpa Nama on 26 Ogos 2010 12:20 PG

saye berminat pd baju kanak2,
boleh email katalog n harga?

TQ
mydiana_11@yahoo.com

 
Comment by Tanpa Nama on 28 Oktober 2010 1:40 PG

saya berminat membeli baju kanak2..boleh hantarkan catalog di email doraemon_ctiey@yahoo.com

 
Comment by Tanpa Nama on 17 November 2010 5:44 PG

saye berminat pd baju kanak2,
boleh email katalog n harga di email asyraf_zaman@yahoo.com

 
Comment by Tanpa Nama on 25 Januari 2011 12:18 PG

sy berminat nak membeli baju bayi dan kanak-kanak..berapa minumum untuk beli secara borong..boleh tlg emailkan katalog pada email sy-ellecasio@yahoo.com

 
Comment by Nadibundle on 11 Februari 2011 8:27 PTG

Salam bleh send katalog. minimum brape pcs

 
Comment by zarina on 28 Februari 2011 5:01 PTG

boleh send email utuk wholesale price di tac8874@yahoo.com

 
Comment by Mummy Comel on 7 Mac 2011 8:13 PTG

HAi..BOLEH SEND CATALOG W/S TAK? TQ..

 
Comment by Tanpa Nama on 17 Mac 2011 1:22 PTG

boleh send katalog utk sy....boleh x sy trus pi gudang?? eci_shop@yahoo.com

 
Comment by Tanpa Nama on 17 Mac 2011 8:12 PTG

saya berminat nak ambil dengan harga borong.bleh send kan katalog ke email saya ctziee_8884@yahoo.com

 
Comment by rohaiza on 23 Mac 2011 6:11 PG

saya nak borong...blh tak anto senarai baju dan harga...serta minimum order...baju kanak2 saja sy nak kat zhafie@gmail.com

 
Comment by Tanpa Nama on 13 April 2011 6:37 PTG

blh send katalog tak baju dgn harga sekali ke etazstudio@yahoo.com dan beri sdikit maklumat utk pbelian secara borong

 
Comment by Jerry Azree on 16 Julai 2013 1:42 PG

saya berminat membeli dgn harga borong bolei sent catalogue tq

 

LELONG LUARBIASA BRANDED COLLECTION PJ

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

MAP PJ

MAP PJ

BRANDED COLLECTION

PAKAR TRANSFORMASI KECANTIKAN KANAK-KANAK

Kepakaran Branded Collection ialah membekal,

mengedar dan menjual pakaian kanak-kanak dan

dewasa yang berkualiti tinggi, bergaya, berjenama

dan mewah dari luar negara dengan harga borong

yang sangat murah dan berpatutan..

HARGA DARI RM5

BABY BRANDED.HIGH QUALITY.CHEAPEST

BRANDED COLLECTION; HARGA HILANG AKAL

LELONG T-SHIRT DEWASA RM10

DISKAUN SEHINGGA 90% (DARI RM5)