BRANDED COLLECTION PAKAR PAKAIAN KANAK2

BRANDED COLLECTION FACTORY OUTLET
ADIDAS, NIKE, GAP, CARTER'S, ZARA KIDS, TIMBERLAND, SESAME STREET, LAURA ASHLEY, POLO RALPH LAUREN, SONOMO, GYMBOREE, PUMPKIN PATCH, ADAMS KIDS, BABY PHAT, THOMAS AND FRIENDS, SUPERMAN, SPIDERMAN, JUMPING BEANS, CALVIN KLEIN, LEVI'S

Pakaian dari kilang dilelong 20sen.

Dicatat oleh OVERRUN STOCK/BUNDLE on 10:45 PTG ulasan (0)

Assalamualaikum w.b.t

Berita yang dinanti-nanti oleh peminat pakaian kanak-kanak dan dewasa.
Pada 29, 30 november - 1 disember 2013 (Jumaat, Sabtu dan Ahad).

Kami Branded Collection, pengilang, pembekal, pemborong pakaian berjenama berkualiti tinggi akan mengadakan LELONG SENTAP PAKAIAN bermula dari jam 10pagi hingga 8 malam di lokasi 11-g-01 & 11-g-07 pjs 2d/1 taman medan petaling jaya.

Semua pakaian akan dilelong setengah harga atau 50% diskaun. Dan ada juga pakaian-pakaian ini yang kami akan lelong sehingga 90% diskaun.

Lebih gempar lagi. Di LELONG SENTAP PAKAIAN anjuran Branded Collection akan dilelong pakaian dengan harga 20sen sehelai, tetapi mengikut terma dan syarat yang ditetapkan.

Ada yang bertanya? Mengapa memilih konsep 20sen untuk diketengahkan pada lelong kali ini.
Kami memilih 20sen sebagai simbolik lelong kali ini adalah kerana 2bulan lepas dalam masa satu hari perkataan 20sen telah popular dikalangan rakyat malaysia akibat penarikan kembali subsidi minyak RM0.20sen.

Oleh kerana itu, kami wujudkan LELONG SENTAP PAKAIAN RM0.20SEN bagi membantu meringankan beban rakyat malaysia.
Kami suka! :) Harap tuan/puan juga suka :)

Pada yang tidak hadir! Anda amat rugi!
Ini adalah lelong penutup Branded Collection bagi tahun 2013.

Jutaan terima kasih pada semua yang memberikan sokongan padu luarbiasa. Kami komited untuk menambah nilai hidup anda sekeluarga dengan pakaian berkualiti tinggi, rekaan terkini dengan warna-warna yang menarik.

Love  U All :) Dari kami... Warga Branded Collection.
www.brandedcollection.com.my

Tips Pemborong Branded Collection

Dicatat oleh OVERRUN STOCK/BUNDLE on 3:22 PG ulasan (0)

Sebagai seorang pemborong, apabila perniagaan anda semakin lama semakin berkembang. Anda tentu terfikir bagaimana untuk mengimport barangan dengan kuantiti sebanyak satu kontena. Namun jika anda langsung tidak tahu menahu mengenai kontena. Maklumat ini akan menjadi sangat berguna kepada anda.

Terdapat banyak jenis kontena yang digunakan untuk pelbagai produk berbeza. Namun bagi kebanyakan barang, kontena biasa digunakan. Kontena biasa ini terbahagi kepada 3 jenis.

1. Kontena 20 kaki

Kontena jenis ini adalah kontena yang paling kecil. Dimensinya adalah seperti berikut

Dimensi : 20 kaki x 8 kaki x 8 kaki 6 inci

Isipadu : 33.2 meter padu

2. Kontena 40 kaki

Kontena ini adalah kontena sederhana dan banyak digunakan

Dimensi : 40 kaki x 8 kaki x 8 kaki 6 inci

Isipadu : 67.7 meter padu

3. Kontena 40 kaki (High Cube)

Ini adalah kontena yang sama panjangnya seperti yang sebelum ini, namun ianya lebih tinggi berbanding yang sebelum ini.

Dimensi : 40 kaki x 8 kaki x 9 kaki 6 inci

Isipadu : 76.3 meter padu.

psssst...psssst... faham ke faham??!

~Admin BC; MIA~
www.brandedcollection.com.my


 

OUTLET

Dicatat oleh OVERRUN STOCK/BUNDLE on 1:00 PG ulasan (0)



Pakar Pemborong PAKAIAN #1 di Malaysia ; BRANDED COLLECTION

Dicatat oleh OVERRUN STOCK/BUNDLE on 8:20 PG ulasan (0)

Ramai anak muda kini mula berjinak-jinak dalam perniagaan. Ada yang berjaya, tak kurang juga yang gagal. Berikut adalah beberapa peringatan khas bagi anak muda yang ingin berjaya dalam perniagaan.
  1. Kejujuran : Dalam konteks jujur amat penting dalam perniagaan, dari sini anda akan membina credibility anda pada usia yang muda lagi. 
  2. Masa : Kurangkan pembaziran masa pada perkara-perkara yang tidak sepatutnya. Biasanya dalam usia muda ramai yang ingin dan ingin menghabiskan masa bersama kawan-kawan.
  3. Pemilihan Kawan : Bukan sombong atau berlagak untuk memilih kawan, Cuma untuk berjaya dalam perniagaan, anda perlu biasakan diri berada dalam bulatan kawan yang melibatkan diri dalam bidang perniagaan, walaupun pada usia muda anda perlu biasakan diri bersama mereka yang memang dalam bidang yang anda ceburi, dari sini anda dapat kongsikan idea-idea perniagaan.
  4. Tujuan dalam perniagaan: Mengetahui dan jelas kenapa anda memilih untuk melibatkan diri dalam bidang perniagaan.
  5. Cabaran : Dalam setiap bidang yang diceburi ada cabaran dan dugaan, contohnya, jika anda melakukan perniagaan dirumah, cabaran yang akan anda hadapi adalah seronok tidur dan lewat bangun, biasakan diri dengan medisplinkan diri dengan menyediakan jadual bekerja anda dirumah.
  6. Kekuatan dan kelemahan : Kenal pasti kekuatan dan kelemahan anda dalam bidang yang anda ceburi dan yang mana yang kurang tu, boleh belajar dan bertanya pada orang yang arif dalam bidang itu. 
  7. Nilai-nilai murni: Bersopan-santun macam ni memang perlu digilap terutama melayan pelanggan, sebenarnya memang leceh nak layan pelanggan yang cerewet, sebenarnya pelanggan ingin mengetahui kepastian dan keyakinan pada perniagaan yang kita jalankan, sekali pelanggan kita suka, dia akan terus beli dan membeli dari perniagaan kita.




Lelong Seeeeeeeentaaaaaap Raya 2013 Branded Collection

Dicatat oleh OVERRUN STOCK/BUNDLE on 7:27 PTG ulasan (0)

PERINGATAN! BERSEDIA UNTUK DISENTAP!  

LELONG RAYA paaaaling SEEEEEENTAAAAAAP 2013 yang paling ditunggu2 KINI SUDAH TIBA.

KAMI WARGA BRANDED COLLECTION teramat teruja untuk memberikan pakaian bayi dan kanak2 kualiti teeeeeeeeeerbaaaaaaaik dengan harga paling gila tahun 2013.

AMAZING, GREAT AND AWESOME LELONG! ~Zhet &Warga BC~

Salam Ramadhan dari pembekal, pengedar, pemborong pakaian no1 di malaysia; Branded Collection.

Dicatat oleh OVERRUN STOCK/BUNDLE on 12:05 PTG ulasan (0)

Team Branded Collection mendoakan kepada seluruh umat islam di dunia, agar Ramadhan kali ini penuh makna buat anda sekeluarga. Amin.
Selamat menyambut bulan Ramadhan dan Syawal.
Sedikit perkongsian dan renungan buat kita semua.
اَللُهُمَّ بَارِكْ لَنَا فِي رَجَب وَشَعْبَانَ، وَبَلِّغْنَا شَهْرَ رَمَضَانَ، واَعِنَّا عَلَى الصِّيَامِ وَالْقِيَامِ وَحِفْظِ اللِّسَانِ وَغَضِّ الْبَصَرِ، وَلاَ تَجْعَلْ حَظَّنَا مِنْهُالْجُوعَ وَالْعَطَش Ya Allah, berkati kami di bulan Rejab dan Sya’ban, dan sampaikan kami ke bulan Ramadhan. Bantulah kami untuk melaksanakan puasa, melakukan solat malam, menjaga lisan dan memelihara pandangan; dan jangan jadikan puasa kami hanya sekedar lapar dan dahaga. (Kitab Mafatihul Jinan)

Do`a malaikat jibril menjelang bulan ramadhan:

"Ya Allah tolong abaikan puasa ummat Muhammad, apabila sebelum memasuki bulan Ramadhan dia tidak melakukan hal-hal yang berikut: * Tidak memohon maaf terlebih dahulu kepada kedua orang tuanya (jika masih ada); * Tidak berma'afan terlebih dahulu antara suami isteri; * Tidak bermaafan terlebih dahulu dengan orang-orang sekitarnya. Maka Rasulullah pun mengatakan Amiin sebanyak 3 kali. Dapatkah kita bayangkan, yang berdo'a adalah Malaikat dan yang meng-aminkan adalah Rasullullah dan para sahabat , dan dilakukan pada hari Jumaat.

Oleh Kerana itu Saya selaku CEO BRANDED COLLECTION dan SELURUH TEAM, memohon jutaan kemaafan, jika kami ada berbuat kesalahan, baik yang tidak di sengaja mahupun yang di sengaja, Mohon Maaf Zahir dan Batin.....Amin Ya Robbal A,lamien... PAKAIAN BAYI DAN KANAK-KANAK untuk HARI RAYA AIDILFITRI 2013.

INI HANYA 10% GAMBARAN STOK YANG TIBA!

LEBIH 5000 REKAAN TERKINI PAKAIAN KANAK-KANAK PERLU DIHABISKAN!

DATANG SEKARANG!


PERINGATAN!

Temui TEAM BRANDED COLLECTION di PETALING JAYA untuk BANTUAN PAKAR.

JANGAN TUNGGU SAMPAI ESOK!

KAMI BANTU PENIAGA-PENIAGA SELURUH MALAYSIA dengan HARGA BORONG TERMURAH di PASARAN!

AWAS! PEMBELI RETAIL!

NANTIKAN LELONG SEEEEENTAP RAYA 2013 yang akan diberitahu nanti di FACEBOOK pages BRANDED COLLECTION!

KLIK SINI

Pakaian di Hari Raya 2014

Dicatat oleh OVERRUN STOCK/BUNDLE on 10:47 PG ulasan (0)

5 Tips menggunakan psikologi untuk berjaya dalam perniagaan


Berpandukan kepada Prinsip 'law of attraction' apa yang anda selalu fikirkan di minda anda akan menarik perkara tersebut datang kepada diri anda. Berikut diberikan 5 cara untuk menggunakan kaedah psikologi untuk berjaya di dalam bisnes anda.

1.Gunakan affirmations untuk memprogram semula minda separa sedar anda, kerana minda separa sedar anda selalu dipenuhi dengan fikiran-fikiran yang negatif. Tak percaya? lihat contoh ini..
anda kata "aku mahu isteri yang cantik" tetapi tidak lama kemudian anda akan mendengar pernyataan negatif ini di minda anda "aku tak hensem, mana layak..".JIka minda anda sentiasa negatif , anda akan menarik perkara-perkara negatif negatif datang kepada diri anda. Jadi setiap kali fikiran-fikiran negatif muncul di fikiran anda, gunakan affirmation untuk meneutralkannya. Contohnya "aku selalu gagal dalam bisnes internet" gunakan affirmations seperti berikut "aku semakin hampir mencapai target aku, kerana setiap kegagalan membawa aku semakin hampir kepada kejayaan"

2. Untuk mengubah cara berfikir anda , ia memerlukan masa antara 20 hingga ke 30 hari. setiap hari sebelum tidur cakapkan kepada diri anda sendiri pernataan ini "aku adalah orang yang gembira, aku selalu memikirkan perkara yang elok dan seronok. Aku kini seorang usahawan internet yang berjaya, aku kini seorang jutawan" ulanginya 100 kali setiap hari sebelum tidur. Tak usah malu jika apa yang anda katakan ini jauh dari realiti anda sekarang kerana anda hanya mengucapkannya kepada diri anda sendiri. Lakukan perkara ini setiap hari,perlahan-lahan cara berfikir anda yang negatif akan ditukarkan kepada yang positif.

3. Anda mempunyai banyak pilihan di dalam hidup anda, semuanya bergantung kepada anda. JIka anda mahu menjadi kaya, anda harus berfikir tentang kekayaan setiap masa, jika anda mahu menjadi sihat, anda harus sentiasa berfikir tentang betapa sihatnya diri anda, jika anda mahu menjadi miskin, fikirkan tentang kemiskinan selalu.

4. Nikmati setiap minit dalam hidup anda.Orang yang negatif melihat gelas itu separuh kosong, tapi bagi orang yang berjaya mereka melihat gelas itu separuh penuh. Apabila anda mempunyai masa, katakan perkara ini kepada diri anda "aku seorang yang sihat, aku seorang yang gembira, aku seorang yang kaya, aku seorang yang berjaya, aku sayangkan diri aku sendiri.Aku seorang yang tenang, dan aku selalu membuat orang lain gembira, aku seorang yang baik hati."

5.Selalulah membaca buku-buku motivasi dan autobiografi orang-orang yang berjaya. Kelilingi diri anda dengan orang yang berjaya . Jika anda mengikut langkah-langkah ini dalam masa 2 tahun berikutnya, anda akan menjadi orang yang berbeza, anda akan berfikir dengan berbeza, anda akan mempunyai pengetahuan yang berbeza, anda akan menghormati orang lain, anda akan mendapatkan lebih banyak wang, dan lebih dari itu anda akan dapat kesihatan yang baik.

semoga dapat membantu..




Lebih 5000 helai stok terkini perlu dihabiskan sekarang! Rekaan terkini yang meletop2!
YANG LEBIH SENTAP! Harga bermula dari RM6 sehelai untuk pakaian kanak-kanak berkualiti tinggi dan teeeerbaaaaaaik!

JEANS GUESS BERMULA DARI RM24 SEHELAI.
pssssst....psssst... Harga paling seeeeeentap untuk HARI RAYA 2013.
KASUT BAYI BERMULA DARI RM10 .
psssst... pssst... Harga ini sememangnya TIDAK MASUK AKAL!
Harga yang kami tawarkan adalah untuk membantu menambah nilai hidup anda!
Kenapa dan Mengapa, ANDA WAJIB MEMILIH Branded Collection sebagai PEMBEKAL ANDA??!
1. STOK BARU untuk PAKAIAN KANAK-KANAK dan AKSESORI, TIBA SETIAP MINGGU!
2. Rekaan terkini, Kualiti terbaaaaaaik, Layanan mesra, Harga terendah di pasaran.
3. Niat utama kami di dalam perniagaan ini adalah untuk membantu menambah nilai hidup orang lain.
4. Branded Collection sememangnya PAKAR dalam MELETOPKAN INDUSTRI PAKAIAN #1 di MALAYSIA.
5. Branded Collection TERBUKTI 100% di dalam membimbing usahawan menjadi lebih KAYA dan BERJAYA.
Mengapa perlu melanggar dinding? Jika ada pakar yang dapat membantu? 100% KONSULTASI PERCUMA!
Pakaian 1SET, harga bermula dari RM15.
Branded Collection saaaaaangat-saaaaaaangat komited dalam memastikan hanya kualiti yang terbaik sahaja buat anak-anak anda.
PERINGATAN!
Temui TEAM BRANDED COLLECTION di PETALING JAYA untuk BANTUAN PAKAR.
JANGAN TUNGGU SAMPAI ESOK!
KAMI BANTU PENIAGA-PENIAGA SELURUH MALAYSIA dengan HARGA BORONG TERMURAH di PASARAN!
AWAS! PEMBELI RETAIL!
NANTIKAN LELONG SEEEEENTAP RAYA 2013 yang akan diberitahu nanti di FACEBOOK pages BRANDED COLLECTION!



LAYARI WEB RASMI BRANDED COLLECTION SEKARANG!

Branded Collection ; Pemborong Pakaian #1 Di Malaysia.

Dicatat oleh OVERRUN STOCK/BUNDLE on 6:22 PG ulasan (0)



 AWAS! BAHAYA WALKER PADA BAYI ANDA!

Mungkin ramai di antara ibu terutama yang baru menimang anak pertama berasa tidak sabar hendak membeli walker untuk si comel. Melihat anak orang lain mampu bergerak dengan laju menggunakan alat tersebut tambah teruja hati ibu.

Walaupun walker dilihat mampu membantu anak berjalan, tetapi hakikatnya lebih banyak keburukan kepada perkembangan tumbesaran bayi yang menggunakan walker.

Ada juga ibu bapa berasa walker mampu mengendalikan anak mereka yang sedang lasak merangkak dan mampu bertindak sebagai pembantu mengawasi anak semasa ibu sibuk di rumah.

Namun, ibu bapa seharusnya tahu bahawa penggunaan walker hanya melambatkan perkembangan motor tubuh anaknya, lebih teruk ia melambatkan perkembangan menal bayi.

Alat tersebut memang mampu memberi kebebasan bergerak kepada bayi tetapi bahayanya kemalangan turut mudah berlaku. Antara kecederaan yang disebabkan walker termasuk cedera kepala, patah tulang, patah gigi, melecur, jari tersepit, bayi terjatuh dari tangga atau bayi mencapai objek berbahaya yang panas, berat dan beracun.

Secara semulajadi, bayi yang normal akan mencapai perkembangan kemahiran anggota badan, kaki tangan selain meregang, berguling dan merangkak.
Biasanya bayi akan berusaha untuk mencapai matlamat mereka memegang objek yang mereka inginkan. Usaha tersebut merangsang perkembangan kemahiran pergerakan tangan dan kaki mereka.

Namun penggunaan walker telah merampas pembelajaran semulajadi motor tubuh bayi Walker menyebabkan bayi berdiri tidak kena pada masanya, tanpa belajar pergerakan lain dahulu, ini menyebabkan bayi lambat berkembang dari segi mental biarpun selepas mereka pandai berjalan sendiri.

Bayi yang menggunakan walker ini menunjukkan perkembangan 10 bulan lebih lambat selepas tahu berjalan. Salah faham ibu bapa berkenaan walker harus dibetulkan.
Ia bukan mempercepatkan perkembangan bayi sebaliknya terdedah kepada bahaya dan mencederakan bayi.

Bayi perlu belajar meniarap, merangkak dan berjalan sendiri bagi membantu perkembangan fizikal dan mental yang sihat serta menjadikan mereka lebih bijak.

Cara terbaik membantu bayi berkembang dengan cepat adalah meletakkan bayi di atas permaidani atau tilam nipis supaya mereka boleh berkembang mengikut kadar sendiri.

~pn. maya~
www.brandedcollection.com.my



Cara pemilihan botol susu bayi. Info ini ditaja oleh kilang pakaian kanak-kanak dan dewasa.














Branded Collection ; Pemborong Pakaian #1 Di Malaysia.

Cara Beli ON LINE :
Di setiap pakaian tersebut, ada kod disebelah kanan bahagian bawah.
Isi order form anda dengan kod2 tersebut.
Harga akan di balas melalui email tuan/puan.
PESANAN : Sila nyatakan, bagi pembelian BORONG atau RUNCIT.
Untuk berinteraksi dengan Admin BC dengan cara yang paling pantas.

KLIK PADA GAMBAR UNTUK KATALOG LENGKAP.

Lelong Branded Collection 2013

Dicatat oleh OVERRUN STOCK/BUNDLE on 9:15 PG ulasan (0)

Berita Gembira untuk semua pelanggan-pelanggan Branded Collection.  

 

MAHARAJA LELONG MEGA 2013 BRANDED COLLECTION 

akan diadakan 26JAN - 3FEB 2013.

 

Pakaian Baru khas untuk Bayi, Kanak-kanak dan Dewasa...

Harga bermula dari RM3.90 sehelai.

LELONG LUARBIASA BRANDED COLLECTION PJ

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

MAP PJ

MAP PJ

BRANDED COLLECTION

PAKAR TRANSFORMASI KECANTIKAN KANAK-KANAK

Kepakaran Branded Collection ialah membekal,

mengedar dan menjual pakaian kanak-kanak dan

dewasa yang berkualiti tinggi, bergaya, berjenama

dan mewah dari luar negara dengan harga borong

yang sangat murah dan berpatutan..

HARGA DARI RM5

BABY BRANDED.HIGH QUALITY.CHEAPEST

BRANDED COLLECTION; HARGA HILANG AKAL

LELONG T-SHIRT DEWASA RM10

DISKAUN SEHINGGA 90% (DARI RM5)