BRANDED COLLECTION PAKAR PAKAIAN KANAK2

BRANDED COLLECTION FACTORY OUTLET
ADIDAS, NIKE, GAP, CARTER'S, ZARA KIDS, TIMBERLAND, SESAME STREET, LAURA ASHLEY, POLO RALPH LAUREN, SONOMO, GYMBOREE, PUMPKIN PATCH, ADAMS KIDS, BABY PHAT, THOMAS AND FRIENDS, SUPERMAN, SPIDERMAN, JUMPING BEANS, CALVIN KLEIN, LEVI'S

PEMBORONG BAJU KANAK-KANAK RM3.70

Dicatat oleh OVERRUN STOCK/BUNDLE on 2:23 PG ulasan (0)

MAHUKAN KATALOG ONLINE?
==========================
 WHATSSAP SEKARANG 017-6852740 / 012-2534076 (Admin BC).

 AMARAN! DALAM MASA 24JAM KAMI AKAN MEMBERIKAN LINK KATALOG TERSEBUT.
===========================

TUAN/PUAN YANG BERMINAT MELIHAT KOLEKSI TERBARU BRANDED COLLECTION,


BOLEH KLIK BUTTON SEBELAH  Instagram

BRANDED COLLECTION; PEMBORONG PAKAIAN RM3.70

Dicatat oleh OVERRUN STOCK/BUNDLE on 1:59 PG ulasan (1)


ANDA TANYA? KAMI JAWAB.

1. LOKASI DI MANA? 

Jawapan:
HQ: BRANDED COLLECTION
11-G-01, 02 & 07 DESA MENTARI 3 PJS 2D/1 TAMAN MEDAN 46000 PETALING JAYA.
RETAILER:
PJCC 46000 PETALING JAYA SELANGOR
STOR:
MP37, Jalan Lesung Batu Jaya 1, Taman Lesung Batu Jaya 78000 Alor Gajah Melaka.
HP: 017-685 2740 / 012-253 4076 /  0FFICE 03:777 21250

2. BAGAIMANA MAHU ORDER? 
Jawapan:
TUAN/PUAN BOLEH TERUS KE OUTLET BRANDED COLLECTION ATAU ORDER ON-LINE.
Whatssap/ SMS ke 012-2534076 / 017-6852740.
Kami akan memberikan pada tuan/puan LINK KATALOG ON-LINE.

3. BERAPA LAMA PROSES PENGHANTARAN BARANG SELEPAS DUIT BANK IN? 
Jawapan:
Pihak kami mengambil masa 1-2 hari untuk proses order anda.
Dan tempoh sampai Pke lokasi tuan/puan, kebiasaannya mengambil masa 3-7hari bekerja.


4. BAGAIMANA SAYA MAHU MERASAI KUALITI KAIN TERSEBUT?
Jawapan :
Cara terbaik kami menggalakkan tuan/puan datang sendiri ke outlet Branded Collection untuk melihat dan merasai kualiti pakaian tersebut.
5. SAYA MAHU KE OUTLET BRANDED COLLECTION, TETAPI TIDAK TAHU JALAN. BAGAIMANA? 
Jawapan:
Tuan/puan boleh menggunakan aplikasi WAZE dengan klik link yang diberikan ini


6. APAKAH TERMA DAN SYARAT UNTUK MEMBORONG DI BRANDED COLLECTION?
Jawapan:
1) Pembelian BORONG ONLINE mengikut kuantiti yang dinyatakan.
2) Sebarang KEROSAKAN boleh tukar dalam masa 3hari.
3) Pembelian BORONG WALK IN, boleh pilih campur-campur 20helai untuk jenis pakaian yang mahal. Manakala 30helai untuk pakaian yang murah.


8. BOLEHKAH SAYA MENJADI DROPSHIPPER BRANDED COLLECTION.
Jawapan: Harap maaf. Buat masa ini team Branded Collection tidak mengambil dropship.

9. WAKTU OPERASI BRANDED COLLECTION? 
Jawapan: ISNIN-JUMAAT (12TGHRI - 7MLM). SABTU (12TGHRI-6.00PTG). AHAD(TUTUP).


11. BAGAIMANA SAYA MAHU TAHU REKAAN YANG TERKINI DARI BRANDED COLLECTION? 
Jawapan: Tuan/Puan boleh follow kami di instagram @brandedcollection.com.my atau KLIK BUTTON CATALOGUE dibahagian atas web ini.

12. BOLEHKAH SAYA MEMBELI SECARA RUNCIT?
Jawapan: Tuan/puan juga boleh membeli secara runcit.
Kami akan memberikan 20-30% diskaun dari harga pakaian yang dipamerkan di outlet Branded Collection.
Syaratnya, tuan/puan wajib datang dan pilih sendiri pakaian tersebut.

AMARAN! LELONG PAKAIAN DISKAUN GILA-GILA SUPERMURAH, AKAN DILAKUKAN SETAHUN 2KALI! TUAN/PUAN BOLEH TERUS WHATSSAP ADMIN BC UNTUK MAKLUMAT LEBIH AWAL di 017-6852740 / 012-2534076.
13. CARA PEMBAYARAN?
Jawapan: Tunai atau Transfer Online.

UNTUK SEBARANG ADUAN. TUAN/PUAN BOLEH EMAIL KE sales@brandedcollection.com.my






-----------------------------------------------------------------------------
KISAH BRANDED COLLECTION

BUKAN SENANG NAK JADI SENANG, BUKAN SUSAH NAK JADI SUSAH.
SEBENARNYA... MUDAH UTK JADI SENANG... JIKA TAHU CARANYA...... Kaaaann??!

Saya  Mohd Zahid bin Musa pemilik perniagaan Branded Collection.

Andainya wang yang dikejar! Wang akan lari! SEBAB APA LARI? Sebab anda kejar! hahaha :)

Secara faktanya, saya bukan daripada keluarga berniaga. Bapa saya bekas pekerja kilang dan ibu saya suri rumah sepenuh masa. Tidak ada sesiapa pun yang berjaya di dalam perniagaan di dalam lingkungan ahli keluarga saya ketika itu.

Produk pertama yang saya jual adalah minyak gamat… Sewaktu saya berumur15tahun..
Jual kepada saudara mara, kawan2 dan jiran2 ketika hari raya aidilfitri.
Malangnya tidak semua minyak gamat itu habis dijual, kerana masa tidak sesuai dgn perniagaan yang dijalankan..
"Sepatutnya saya perlu menjalankan perniagaan saya ketika bulan ramadhan dan menjual produk yang laku keras sesuai dengan keperluan menyambut aidilfitri".
Perniagaan saya tiada untung, setakat balik modal je.. Namun saya tetap rasa bersyukur kerana ia adalah pengalaman pertama berniaga.

Selepas gagal dalam percubaan pertama perniagaan, saya membuat pelbagai perniagaan yang saya fikir boleh memberikan keuntungan. Dari menjual minyak gamat, minyak panas.. Berniaga pula ikan bakar... Perniagaan trading spare part motorsikal, Perniagaan burger, Perniagaan keropok lekor.
NAMUN SEMUA PERNIAGAAN YANG DIUSAHAKAN GAGAL.

Suatu hari... saya slow talk pada abah. Nak pinjam RM500 untuk memulakan perniagaan stokin.
Abah dgn mak cakap.. "Ini last kami tolong ye". Namun perniagaan stokin juga GAGAL!
Faktor-faktor kegagalan perniagaan ini, telah menjadikan mak & abah sudah muak untuk membantu lagi..

Sekitar tahun 2001, ketika umur 17 tahun, saya telah melalui sesuatu yang saya panggil sebagai "tragedi" kerana selepas SPM, saya berpeluang bekerja sambilan seketika di Jaya Jusco sebelum membuat keputusan untuk "melompat" ke dalam dunia perniagaan kerana dek semangat yang berkobar-kobar."
Baru 3hari bekerja di  Jaya Jusco. Sayaberjumpa seorang kawan. Kami bersepakat untuk membuka perniagaan burger secara perkongsian.
NAMUN SAYA MENGHADAPI MASALAH MODAL.
Saya memberitahu mak saya : "Mak... boleh tak saya pinjam sedikit wang?" Nanti gaji pertama, saya bayar balik beserta imbuhan RM50.hehehe :)
Mak tanya... Nak buat ape?
Ujarku 'Saya ingin berniaga burger pada waktu malam bersama seorang rakan kongsi'.
Mak saya dengar je, saya nak berniaga lagi.. Dia kata "Tak payah"!
Kerana tindakan lambat saya. Bakal rakan kongsi perniagaan burger tersebut, telah membuka bersama rakan kongsi lain. Saya rasa amat sedih... Kerana itu adalah idea pertama saya yang saya yakin pasti akan berjaya, lebih-lebih lagi lokasi perniagaan tersebut sangat strategik.
Namun saya tidak patah semangat, saya bekerja makan gaji di gerai burger tersebut untuk menimba pengalaman.
Gerai burger itu, hari pertama dibuka... Orang ramai terus serbu. Setiap malam 4-5 beg roti akan habis terjual.
Selepas 1 bulan, kontrak saya sebagai pekerja sambilan di Jaya Jusco telah tamat.
Dengan wang gaji pertama, saya modalkan untuk perniagaan menjaja nasi lemak dan kuih muih dengan menaiki motorsikal pada siang hari.
Manakala malamnya, saya masih lagi bekerja di gerai burger rakan saya.
Ketika menjaja nasi lemak....Pelbagai dugaan perlu diharungi, kena kejar anjing, berteduh bawah jambatan bila hujan dan risiko kemalangan.
Pengalaman yang paling tidak dapat dilupakan.... Ketika menjaja nasi lemak dan kuih muih dengan motorsikal subsidi abah,saya terlanggar lubang... Nasi lemak dan kuih muih yang mak saya buat habis tercampak dan tumpah atas jalan...
Saya lihat kuih muih dan nasi lemak yang mak saya buat dilanggar lori... Saya merasa sedih sangat, pada ketika itu  :(

Mak saya yang tolong ajar buat nasi lemak. Kuih-muih pula saya mengupah, makcik-makcik disekililing rumah untuk buat. Ku sangka panas sampai ke petang... Rupanya hujan di tengahari.
Perniagaan menjaja nasi lemak terpaksa ditutup kerana mak saya menghidapi penyakit darah tinggi dan kencing manis. Dan mak seringkali kepenatan untuk membantu saya.
"Lagipun ko dapat sambung belajar ke Universiti". "Dengan keuntungan duit berniaga itu, dapatlah menampung sedikit sebanyak kos permulaan mendaftar ke universiti “ujar mak padaku”.

Saya turutkan kata2 ibubapa saya untuk sambung belajar di universiti. Banyak yang mereka berkorban demi saya.
Setiap bulan pasti dikirimkan wang perbelanjaan pada saya. Sedangkan mereka.... Kadang2 makan nasi dengan ikan kering. Cari pucuk2 di keliling rumah untuk dibuat ulam.
Apa yang saya perhatikan, ibubapa saya tidak pernah mengeluh. Walaupun ketika itu ayah saya gaji sebulan RM250, mak pula tidak bekerja.
Mereka sentiasa bersyukur, sentiasa berdoa pada Allah agar kami menjadi anak yang soleh dan solehah. Bapa saya berusaha bersungguh-sungguh untuk merubah nasib kami sekeluarga.
Abah selalu berpesan pada saya tentang solat. bersyukur. bersedeqah. membantu orang lain yang susah. Kata abah "Jika tidak mampu membantu dengan wang, bantulah dengan tenaga, jika tidak mampu juga, bantulah mereka dengan kata2 semangat. Inshaa Allah... Allah akan bantu hidup kita".

Berbalik pada cerita... misi perniagaan saya.
Ketika di universiti, saya terpaksa melupakan hasrat untuk berniaga, kerana mak dan abah suruh tumpukan pada pembelajaran..
Tapi saya jenis degil. hehehe…
Masa cuti semester je, “saya berniaga burger di universiti , keropok lekor, dan macam2 lagi". Alhamdulillah, sedikit sebanyak dapat meringankan beban saya dan ibubapa.  :)
Habis belajar di universiti, saya bekerja selama 2 tahun di sebuah syarikat… Malamnya pula, saya berniaga nasi lemak di seksyen 18 shah alam.
Baru berniaga 3bulan, MBSA memberikan notis untuk berpindah ke sebuah pasaraya yang akan dibangunkan. Namun sewa yang dikenakan agak tinggi. "Saya tidak mampu..."
Ketika ini, dugaan datang lagi.. Syarikat tempat saya bekerja, menghadapi masalah kewangan. "Saya terpaksa berhenti kerja".
Perniagaan gagal. Kerja makan gaji pun tiada.
Selama hampir 3minggu, saya menjadi penganggur..
Saya terfikir.. sampai bila aku perlu begini? sampai bila aku perlu menyusahkan mak dan abah? Sampai bila aku perlu gagal dalam perniagaan? Dari umur 15 tahun saya mula berniaga... sehinggalah umur saya mencecah 23tahun.

Mak dan Abah suruh saya cari kerja makan gaji, KWSP tu penting katanya…
Saya pun pergi temuduga, bekerja sebentar di sebuah pasaraya  terkemuka di Malaysia milik orang islam.
Selepas beberapa bulan,ada temuduga menjadi GURU, alhamdulillah saya diterima bekerja.
Mengajar sekolah rendah, mengajar budak2 ni beeeeest tapi......... (biarku simpan rahsia ini, kerana Allah Taala melarang dari membuka aib orang lain).…hmmmmm….
Bila ada je modal sikit, saya berniaga di Up-Town…..Siang mengajar, Malamnya pula berniaga di Up-Town Shah aAlam, disebabkan terlalu gelojoh sangat nak cepat kaya...kaaan??! Saya terjebak pula dengan perniagaan MLM.
Tp hampeh……
Perniagaan multi level marketing ntah ke mana, perniagaan up-town pula ntah ke mana….
Sebab ape? sebab modal perniagaan up-town telah digunakan untuk perniagaan MLM…
Baru nak berjaya dalam perniagaan, saya jatuh balik….
Disebabkan saya tekad untuk berniaga, saya teruskan niat saya dan saya telah melalui "zaman kegelapan" untuk beberapa tahun lamanya. Saya ingatkan berniaga adalah senang, boleh dapat banyak duit. Tetapi rupanya tidak. Saya telah melakukan pelbagai jenis perniagaan daripada menjual minyak gamat, menjual nasi lemak, menjual burger, menjual ikan bakar, menjual pakaian,menjual seluar jeans siam, ajen sekolah memandu, Perniagaan MLM, dan macam2 lagi.

Ramai orang pandang rendah, ahli keluarga tidak percaya dengan perniagaan yang saya jalankan. Siap cakap “Apa yg ko buat mesti xmenjadi, xpayah niaga la ”
Saya tahu, sebenarnya mak ayah saya risau melihat keadaan saya waktu ketika itu".
Asyik GAGAL! GAGAL! GAGAL! dan terus GAGAL!

Ini berlaku untuk beberapa tahun dan saya "kononnya" berniaga tetapi habuk duit pun tidak ada.Berapa ramai daripada anda yang boleh faham situasi saya ketika itu? Tertekan, rasa gagal, rasa putus asa, rasa tidak adil dan macam-macam lagi perasaan negatif datang dalam diri.

Apa yang saya buat? Saya tutup semua perniagaan saya…
"Sebenarnya perniagaan tu yg tutup dirinya sendiri.hehehe"dan saya berkahwin!!
Selepas berkahwin, tekanan makin tinggi.. Maklumla dah ada tanggungan. Ketika itu, isteri bekerja di sebuah syarikat bahagian HR… Tekanan demi tekanan orang atasan berikan, setiap hari isteri balik menangis, tertekan, tension dan pernah hempas badan di katil ketika usia kandungan 8bulan…paling dahsyat isteri “PENGSAN”… nak berhenti kerja katanya… so esoknya saya izinkan dia berhenti dengan notis 24 jam… Nekad dan serahkan semuanya pada Allah Taala.

Walaupun dalam hati ckp, sambil meletakkan kedua belah tangan ke dada, mulut disengetkan dan mata dibesarkan.... kan... "syg jgnla berhenti.. tu kan sumber pendapatan kita"...Dalam keadaan terkapai-kapai, tidak tahu buat keputusan, blurrrr.......
Saya  buka kedai bundle di meru. Bertahan hanya 3 bulan.... Tapi terpaksa tutup diatas sebab-sebab yang tidak dapat dielakkan…
Susah sangat waktu tu, bisnes jatuh lagi...lagi...lagi... dan lagi. Isteri berhenti kerja, anak pertama kami tungu masa utk dilahirkan... Rasa mcm segala yg ada di langit dan di bumi dihempap atas kepala..Perit saaaangat.. Setiap kali selepas solat, saya berdoa bersungguh-sungguh..Seolah2 akan mati esok hari....Hanya mengharapkan pertolongan dari Allah Taala..
Saya berusaha gigih, kerana saya tahu.. Hanya saya sahaja yang mampu merubah nasib saya.

Dengan saki baki baju bundle yang ada, saya bawa berniaga di pasar Petaling Jaya…
Siang mengajar, Malam berniaga di pasar…
Isteri dalam keadaan sarat mengandung, sentiasa disisi membantu… Tidak pernah merungut, sentiasa rasa bersyukur…
Sehinggalah bayi kami dilahirkan…
Kerana sebab2 tertentu, saya terpaksa berhenti menjual baju bundle, semua pakaian tersebut diberikan pada orang yang lebih memerlukan. Sedikit dari wang gaji guru, saya zakatkan, walaupun pada waktu itu saya sendiri dalam keadaan memerlukan.
Namun saya percaya, ada lagi orang yang lebih memerlukan dari saya.
Pernah dalam dompet saya hanya ada wang RM100. Kebetulan saya lalu di Jalan Othman Baru, Rantau Panjang Klang. Saya berjumpa seorang makcik yang saaangat bongkok.. Mandi di paip tepi jalan dalam keadaan yang dhaif dan miskin.
Saya pun berhentikan kenderaan saya ditepi jalan. Dan saya menghulurkan RM50 kepada makcik tu. Saya cakap pada makcik tu " Doakan saya berjaya dalam perniagaan baru saya ni ye". Makcik tu tidak bercakap, dia hanya menganggukkan kepala..
Selepas 2minggu dari kejadian tersebut.. Perniagaan pakaian saya mulai menampakkan hasil.
Saya meminta doa dan keizinan dari mak dan abah saya. "Diorang cakap.. Sudah2la zahid... tak payah berniaga...nanti kau gagal lagi".
Saya tekad. saya melutut minta doa mereka. AKHIRNYA.... mereka mendoakan saya!

Alhamdulillah saya berjaya!

Semua ini diatas doa ibubapa saya!
Semua ini diatas niat permudahkan hidup orang lain!
Semua ini diatas kuasa Allah Taala!
Semua ini di atas power of sedeqah.

Saya menggunakan "sistem perniagaan orang miskin"
Saya struktur kembali ILMU, SISTEM, IMPIAN, FOKUS dan TINDAKAN.

Allah Taala telah memaqbulkan Impian dan DOA saya.
Baru saya faham..Berniaga bukan untuk WANG.

Di mana "permulaan" saya? Taklah "permulaan" sangat lagi tetapi segalanya mula berubah apabila pada penghujung tahun 2008, saya memulakan perniagaan borong pakaian baru  kanak-kanak dan dewasa.
Berniaga kecil-kecilan, dengan modal permulaan RM500 di pasar. Saya tiru cara Rasulullah s.a.w berniaga.  Dari modal yang kecil.. berkembang... dan semakin berkembang tanpa modal pinjaman dari bank-bank tempatan.
Apabila syarikat mempunyai keuntungan, saya membayar zakat.
Setiap minggu jumpa mak dan abah. Minta mereka doakan dipermudahkan segala urusan.
Sentiasa menjaga hubungan baik dengan Allah Taala. Selawat dan salam ke atas Rasulullah.
Sentiasa menjaga hubungan sesama manusia.
Minta anak dan isteri mendoakan kejayaan Branded Collection.
Jujur dengan pelanggan. Pantas di dalam tindakan. Hanya kualiti terbaik yang ditawarkan.

SYUKUR ALHAMDULILLAH perniagaan makin bertambah maju.

Tahun 2010, Dari stor yang kecil "sebesar tandas" di Rantau Panjang Klang ia bermula.
Meledak menggila!!! Mengganas !!!
Setiap saat USAHA MEMBANTU MENAMBAH NILAI HIDUP ORANG LAIN MEREBAK BAGAIKAN VIRUS.

Kini...... Kami terpaksa menyewa gudang yang lebih besar!
Terpaksa membuka 2 outlet BRANDED COLLECTION di PETALING JAYA.
11-G-01 dan 11-G-07 Desa Mentari 3 PJS2D/1 Taman Medan 46000 Petaling Jaya Selangor.


Setelah melingkup beberapa tahun dalam perniagaan, rahsia pertama kenapa kini saya berjaya.
Rahsia inilah yang menjadi tonggak utama perubahan hidup saya. Dan Alhamdulillah kualiti hidup saya meningkat hari demi hari setelah saya praktiskan rahsia ini.
Jangan Tunggu Hingga Esok! Jika anda benar2 ingin merubah hidup anda.
Yakinlah! Harga Borong Pakaian Kanak-Kanak dan Dewasa kualiti terbaik dengan harga berpatutan kepakaran kami.
Kini perniagaan menjadi huru-hara, keuntungan berlipat kali ganda, permintaan pembelian on-line banyak gila2, setiap hari orang berpusu-pusu ke kedai, terlalu,lalu,lalu,lalu ramai pelanggan yang menunggu lelong luarbisa Branded Collection yang hanya dilakukan setahun 4kali sahaja.
Disebabkan kejayaan saya hari ini adalah berdasarkan kegagalan saya bertahun-tahun lamanya di dalam perniagaan, maka saya telah membuat keputusan untuk membantu orang lain mendapatkan pakaian kanak-kanak dan dewasa berkualiti tinggi, hebat, bergaya, berjenama dan terbaaaiiik dengan HARGA BORONG yang berpatutan.
Apa yg penting?
Saya dapat membantu peniaga-peniaga lebih kaya dan berjaya dengan harga yang amat berpatutan, dan faktor ini akan memberikan lebihan margin keuntungan kepada perniagaan tuan/puan.
Impian saya ingin melihat kanak-kanak bergaya sesuai dengan visi dan misi Branded Collection
( Branded. High Quality. Cheapest )  Amin :)


Terima kasih yang tidak terhingga kepada semua pelanggan Branded Collection pihak kami akan sentiasa memberikan tawaran diskaun termurah, terbaaaaaik dan terrrrr “luarbiasa”.
Yang mebuatkan saya berjaya hari ini. Bukanlah... kerana... SAYA HEBAT!
TETAPI....
Kerana hebatnya kuasa Allah Taala.
Kerana cintanya Nabi Muhammad s.a.w kepada umatnya.
Kerana kasih sayang sahabat-sahabat saya.
Kerana sedeqah kita kepada orang miskin.
Kerana doa ibubapa saya, doa guru-guru saya, doa orang-orang islam.
Kerana sokongan anda! anda! anda! anda! semua.

Saya doakan anda juga sentiasa dilindungi Allah Taala, dilimpahkan rezeki melimpah ruah yang baraqah, diberikan keberkatan didalam kerjaya dan keluarga, dimaqbulkan segala impian. Amin
SIAPALAH KAMI TANPA SOKONGAN ANDA. TERIMA KASIH.

Kini.. Saya sudah berhenti menjadi seorang guru. Isteri saya berhenti kerja makan gaji.
Kami tumpukan pada perniagaan Branded Collection yang semakin diyakini pelanggan.
Alhamdulillah. Thank You Allah :)
~Zhet; Ceo Branded Collection~
Branded Collection; Pakar Meletopkan Industri Pakaian #1 di Malaysia.

LELONG 2HARI

Dicatat oleh OVERRUN STOCK/BUNDLE on 3:57 PG ulasan (1)

Assalamualaikum w.b.t

Year End Clearance by Branded Collection
akan diadakan 2hari sahaja pada 31 Oktober 2015 dan 1 November 2015 di 3kedai kami beralamat;

11-G-01, 02 dan 07 DESA MENTARI 3 PJS 2D/1 TAMAN MEDAN PETALING JAYA SELANGOR.

Harga pakaian baru bayi, kanak-kanak dan dewasa bermula dari RM4.00

Lebih mengujakan lagi!
Semua pakaian baru dilelong 30% sehingga 50% diskaun.
 
Dengan berbesar hati, kami menjemput dato/datin, tuan/puan, pakcik/makcik, abang/kakak dan seluruh rakyat malaysia memeriahkan LELONG PAKAIAN BARU ini.

Jumpa kita disana.....

 

 

 

BRANDED COLLECTION; PELOPOR FESYEN KANAK-KANAK

Dicatat oleh OVERRUN STOCK/BUNDLE on 11:15 PTG ulasan (0)

MAKLUMAN :

KINI BRANDED COLLECTION MELEBARKAN SAYAP DENGAN MEMBUKA PELUANG KEPADA PENIAGA-PENIAGA YANG MAHUKAN PAKAIAN JENAMA SENDIRI BERMULA DARI HARGA RM6 - RM10 SEHELAI.

SELAIN ITU  BRANDED COLLECTION JUGA MENAWARKAN PAKAIAN TIADA JENAMA DENGAN KUALITI KAIN SEJUK COTTON BERMULA DARI HARGA RM3.50 UNTUK PAKAIAN KANAK-KANAK DAN RM4.50 UNTUK PAKAIAN DEWASA.

SUDAH RAMAI PENIAGA MEMBORONG DENGAN BRANDED COLLECTION.  
ANDA BILA LAGI?? 

BRANDED COLLECTION JUGA MENAWARKAN PAKAIAN KUALITI TERBAIK BERMULA DARI HARGA RM5 SEHINGGA RM60

UNTUK MAKLUMAT LANJUT BORONG DAN RUNCIT?
 WHATSSAP @ WE-CHAT :
017-6852740 / 012-2534076 (BRANDED COLLECTION)










lelong pakaian raya rm2

Dicatat oleh OVERRUN STOCK/BUNDLE on 12:33 PG ulasan (1)

Assalamualaikum w.b.t

LELONGAN PALING GILA!
PAKAIAN KUALITI TERBAIK!
BERMULA DARI HARGA RM2 SEHELAI!

Kami kumpulan Branded Collection dengan rasa rendah diri menjemput tuan/puan ke lelongan pakaian raya baru 2015 bagi koleksi kanak-kanak dan dewasa bermula dari harga RM2 sehelai.



Di Bulan Ramadhan yang mulia ini, team Branded Collection akan mengadakan lelongan pakaian baru berkualiti tinggi pada ;-
LELONGAN PERTAMA: Sabtu dan Ahad bertarikh 27 dan 28 jun 2015.
LELONGAN KEDUA: Sabtu dan Ahad bertarikh 11 dan 12 julai 2015.

Semua pakaian baru dilelong 30% sehingga 50% diskaun.
Harga yang Branded Collection bermula dari harga RM2.00 sehelai.

LELONG PAKAIAN 2015

Dicatat oleh OVERRUN STOCK/BUNDLE on 11:14 PTG ulasan (0)

Assalamualaikum w.b.t

Makluman kepada semua pelanggan yang dikasihi, pada 28 FEB 2015 (sabtu) dan 1 MAC 2015 (ahad), Jam 10 pagi hingga 7 malam, Branded Collection akan mengadakan jualan pakaian bayi , kanak-kanak dan dewasa dengan harga yang amat berpatutan.

Pada hari lelongan pakaian BRANDED COLLECTION, semua pakaian stok lama dan stok terbaru akan dilelong dengan harga borong walaupun pelanggan membeli sehelai.
Kami kumpulan Branded Collection, menyediakan kualiti pakaian dari yang murah bermula dari harga RM3 sehingga kualiti terbaik dengan potongan harga 30% - 50% diskaun.
BRANDED COLLECTION sudah berada didalam industri tekstil sejak tahun 2008, didalam membekal, mengedar dan menjual pakaian kanak-kanak dan dewasa berkualiti tinggi dengan HARGA BORONG terbaik kepada peniaga-peniaga seluruh negeri termasuk sabah dan sarawak.




Untuk makluman kepada semua pelanggan, kebiasaanya lelongan pakaian BRANDED COLLECTION ini akan diadakan hanya 4kali dalam setahun demi menghargai sokongan padu peniaga-peniaga, badan korporat dan orang perseorangan.
Dan ketika ini, kebiasaanya peniaga dan pembeli retail seluruh malaysia tidak akan melepaskan peluang keemasan ini kerana dapat membeli sehelai pakaian baru yang berkualiti dengan HARGA BORONG.


Branded Collection :
11-g-01 dan 02 dan 07 desa mentari 3 pjs 2d/1 taman medan 46000 petaling jaya selangor.

Klik google map untuk panduan jalan:
http://goo.gl/maps/bBgw1
Landmark: Cari SEKOLAH KEB. TMN MEDAN.


Whatssap 017-6852740 @ 012-2534076.

Jangan lupa LIKE kami di: www.facebook.com/brandedcollection.com.my


Web rasmi: www.brandedcollection.com.my

--------------


SHOP ONLINE & OFFLINE WHOLESALE FOR CLOTHES MENS, BABY AND CHILDREN PRODUCTS!

Welcome to Asia’s leading online and offline wholesale fashion destination! Shopping online OR offline wholesale at branded collection means the days of trawling through endless malls and stores to find that perfect fashion item are long gone. Whether you are searching for apparel, footwear, accessories or toys products, BRANDED COLLECTION brings you a huge collection of brands from which to choose and buy the very best and latest; from shoes, such as sneakers, espadrilles, heels, sandals for baby and children, wedges down to clothes for men, baby and children, like shirts, t-shirt, overall, sleepwear, swimwear, shorts, romper, jumper, pant jeans or colourful and accessories such as toys education and bag for baby and children.  Price from rm3 and more design up to date! At BRANDED COLLECTION, we believe your online & offline wholesale shopping experience should be better from low price shopping experience!

BRANDED COLLECTION - BEST FASHION ONLINE & OFFLINE WHOLESALE BOUTIQUE

BRANDED COLLECTION is no doubt the best Malaysia online boutique and from the early start we kicked in as the ultimate online & offline wholesale boutique in Malaysia. Online & offline wholesale boutiques have been the perfect choice for those who prefer to shop without leaving the comfort of their homes.BRANDED COLLECTION offers amazing varieties of online & offline wholesale fashion products such as trendy clothing for both men, baby and children with a wide selection of clothing brands which you can buy in our clothing store using the internet as the platform, whereas giving you the freedom to do your online shopping whenever and wherever you want. However, the one thing that makes BRANDED COLLECTION stand out among all other online fashion boutiques is that we have the best products from popular brands in store. That’s why we go above and beyond to make sure you receive your BRANDED COLLECTION order as quickly as possible - in major cities that’s usually 1-7 working days, follow your shipping.  Trust us, your Malaysia online & wholesale boutique shopping experience would be exciting and memorable with BRANDED COLLECTION.

THE SHOP AND STYLE OF THE FUTURE IS HERE WITH BRANDED COLLECTION!

With so much to offer it is no doubt that BRANDED COLLECTION really deserves the title of Malaysia’s biggest online and offline wholesale shopping site in this country. For the past few years when the trend of shopping online finally first made a debut, everyone was not really sure with what Malaysian online shopping would benefit us all. However, we managed to grab the attention of all urban fashionistas with our endless selection of new products for both men and women. Moreover with amazing deals and great quality products we offer, we managed to strengthen our position as the best
online & offline wholesale shopping website in Malaysia. Now, our very own Malaysia online & offline wholesale shopping mall is at the top of the list among all other sites.


LATEST FASHION DESTINATION- ONLINE & OFFLINE WHOLESALE SHOPPING MALAYSIA


Looking for new clothes or shoes is a lot easier with fashion online & offline wholesale Malaysia’s website such as www.brandedcollection.com.my. With six-year experience since established, BRANDED COLLECTION has become the top online & offline wholesale fashion Malaysia website in this country. We offer amazing finds of fashion
online & offline wholesale  for both men and children. Here we make your online & offline wholesale fashion Malaysia fashion more exciting with our safe and fast procedures, thus giving you the best fashion online & offline wholesale fashion Malaysia experience ever! Believe us, when you have started shopping with us, we will be your favourite Malaysia online & offline wholesale fashion  website. BRANDED COLLECTION creates the perfect opportunity for fashion lovers to grab the best collection of fashion clothes with the latest fashion trends and styles. With our own fashion label, BRANDED COLLECTION, we are able to bring you our own fresh & unique fashion creations from our dedicated design team at purse-friendly prices. Browse through our online & offline wholesale fashion Malaysia store to get more information on our latest arrivals and products. 



LELONG LUARBIASA BRANDED COLLECTION PJ

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

MAP PJ

MAP PJ

BRANDED COLLECTION

PAKAR TRANSFORMASI KECANTIKAN KANAK-KANAK

Kepakaran Branded Collection ialah membekal,

mengedar dan menjual pakaian kanak-kanak dan

dewasa yang berkualiti tinggi, bergaya, berjenama

dan mewah dari luar negara dengan harga borong

yang sangat murah dan berpatutan..

HARGA DARI RM5

BABY BRANDED.HIGH QUALITY.CHEAPEST

BRANDED COLLECTION; HARGA HILANG AKAL

LELONG T-SHIRT DEWASA RM10

DISKAUN SEHINGGA 90% (DARI RM5)