BRANDED COLLECTION PAKAR PAKAIAN KANAK2

BRANDED COLLECTION FACTORY OUTLET
ADIDAS, NIKE, GAP, CARTER'S, ZARA KIDS, TIMBERLAND, SESAME STREET, LAURA ASHLEY, POLO RALPH LAUREN, SONOMO, GYMBOREE, PUMPKIN PATCH, ADAMS KIDS, BABY PHAT, THOMAS AND FRIENDS, SUPERMAN, SPIDERMAN, JUMPING BEANS, CALVIN KLEIN, LEVI'S

Baju Raya murah murah

Dicatat oleh OVERRUN STOCK/BUNDLE on 10:16 PTG


Tawaran Raya Menangis 4Hari Sahaja! 
Siapa yang tak suka baju baru budak bayi dan kanak-kanak borong RM3.70 kan?
Siapa yang tak teruja, kalau baju branded kualiti butik, dilelong dengan harga RM5 sahaja?
Siapa yang tak nak ambik peluang kalau semua baju kami berikan diskaun dari 50% - 70% kaaaan?
Paling ohsem, jeans baeeek punya hanya RM25 sahaja!

Betul ke ni? 
Serius!  Ini bukan gimik! 😊😊😊😊
Tawaran ini hanya sah dari
25 Jun 2016 (Sabtu)  sehingga 28 Jun 2016 (Selasa). 
Masa dari 10pagi- 7malam.

Lokasi Kami:
Branded Collection
11-G-01 Desa Mentari 3 PJS 2D/1 Taman Medan 46000 Petaling Jaya, Selangor.

Landmark:
Cari Sek Keb Taman Medan.
Belakang Sekolah ada Flat No11.
Kedai Branded Collection bawah flat tu.

Atau klik je google map ini:
http://goo.gl/maps/GVMzP
@
http://goo.gl/maps/bBgw1

Untuk maklumat lanjut: whatssap sekarang 017-6852740 / 012-2534076.
www.brandedcollection.com.my

P/S: Tolong bantu kami, SHARE berita Promosi Raya Branded Collection ini, pada kawan, sahabat, saudara mara, adik-beradik serta jiran tetangga ye.

Terima Kasih😊😊😊😊
Rugi siapa yang tak nak rebut peluang keemasan ni. Jumpa anda disana..




0 ulasan:

LELONG LUARBIASA BRANDED COLLECTION PJ

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

MAP PJ

MAP PJ

BRANDED COLLECTION

PAKAR TRANSFORMASI KECANTIKAN KANAK-KANAK

Kepakaran Branded Collection ialah membekal,

mengedar dan menjual pakaian kanak-kanak dan

dewasa yang berkualiti tinggi, bergaya, berjenama

dan mewah dari luar negara dengan harga borong

yang sangat murah dan berpatutan..

HARGA DARI RM5

BABY BRANDED.HIGH QUALITY.CHEAPEST

BRANDED COLLECTION; HARGA HILANG AKAL

LELONG T-SHIRT DEWASA RM10

DISKAUN SEHINGGA 90% (DARI RM5)