BRANDED COLLECTION PAKAR PAKAIAN KANAK2

BRANDED COLLECTION FACTORY OUTLET
ADIDAS, NIKE, GAP, CARTER'S, ZARA KIDS, TIMBERLAND, SESAME STREET, LAURA ASHLEY, POLO RALPH LAUREN, SONOMO, GYMBOREE, PUMPKIN PATCH, ADAMS KIDS, BABY PHAT, THOMAS AND FRIENDS, SUPERMAN, SPIDERMAN, JUMPING BEANS, CALVIN KLEIN, LEVI'S

pemborong murah

Dicatat oleh OVERRUN STOCK/BUNDLE on 2:45 PGSejarah Penubuhan Branded Collection.

Pada tahun 2008, Mohd Zahid Bin Musa dan dibantu oleh isterinya Mayangsari Bt Abdul Mutalib, bermula dengan menjual pakaian terpakai di pasar malam, uptown dan pasar pagi secara kecil-kecilan. Lama kelamaan, permintaan untuk pakaian terpakai semakin meningkat, berkat keazaman yang tidak mudah mengalah, pasangan suami isteri ini telah mengorak langkah dengan menjadi pembekal dan pemborong pakaian terpakai.

Selepas setahun berhempas pulas dalam dunia bundle. Pada tahun2009, pasangan suami isteri ini telah menukar perniagaan mereka dari mengimport pakaian terpakai kepada pakaian baru lebihan stok kilang.

Akhirnya tertubuh  Branded Collection yang mengkhususkan  membekal, mengedar dan menjual PAKAIAN BARU kanak-kanak dan dewasa berkualiti tinggi yang bergaya, berjenama dan mewah dari luar negara dengan harga borong yang sangat murah dan berpatutan.
 
Tahun 2015, Branded Collection telah membantu peniaga-peniaga pakaian di Malaysia dalam mengeluarkan pakaian jenama mereka sendiri. Di samping itu, pihak syarikat telah memasarkan pakaian kanak-kanak jenama “Branded Collection” sendiri serendah dari harga RM3.70 sehelai.
Pakaian yang dihasilkan oleh Branded Collection adalah 100% kain cotton sejuk yang memberikan keselesaan pada bayi dan kanak-kanak bagi memastikan kepuasan peniaga dan pembeli kami.

Bagi membalas jasa, pemborong, pengedar, peniaga dan pembeli setia kami. Branded Collection telah mengeluarkan krim herba terbaik khusus untuk bayi dan kanak-kanak yang dinamakan “Bebe Herbs Magic Cream Branded Collection” untuk melegakan batuk, kahak, selsema, asma dan masalah pernafasan.

www.brandedcollection.com.my 
Tags:
sejarah penubuhan,branded collection, pembekal baju borong, pemborong pakaian, baju borong, 2017, 2018, 2019, 2020, baju borong, branded, tshirt, seluar, baju budak, lazada, cj wow shop, azizan osman, mood republik, erra fazira, elyana rahman, elrah, bella ammara, jubah, siti nurhaliza, gm klang, wholesale, petaling jaya, klang, subang jaya, puchong, negeri sembilan, melaka, sabah, sarawak, kedah, perak, kelantan, perlis, terengganu, butik bayi, qq baby shop, pahang, johor, singapura, indonesia, brunei, pemborong murah, cara berniaga online, berniaga dari rumah, tips bisnes, baju baru, from zero to hero, pemborong baju budak murah rm3.70, jeans, jogger pants.

0 ulasan:

LELONG LUARBIASA BRANDED COLLECTION PJ

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

MAP PJ

MAP PJ

BRANDED COLLECTION

PAKAR TRANSFORMASI KECANTIKAN KANAK-KANAK

Kepakaran Branded Collection ialah membekal,

mengedar dan menjual pakaian kanak-kanak dan

dewasa yang berkualiti tinggi, bergaya, berjenama

dan mewah dari luar negara dengan harga borong

yang sangat murah dan berpatutan..

HARGA DARI RM5

BABY BRANDED.HIGH QUALITY.CHEAPEST

BRANDED COLLECTION; HARGA HILANG AKAL

LELONG T-SHIRT DEWASA RM10

DISKAUN SEHINGGA 90% (DARI RM5)